1. nije treba bar 50-60 cm visina bit
2. po meni najbolja i najzahvalnija podloga je obican papir, jer se najlakse cisti i mos vadit jaja
3.potrebno je prskat terarij jer piju kapljice vode, i potrebna im je vlaga u terariju tak da je prskanje naizbjezno (ali imas sprica za par kuna pa to nije nikakav problem)
4. ovisi koju vrsu palicnjaka uzimas...uglavnom kupinovo lisce, lisce ruze, brsljan, salatu, lišče od lješnjaka....ali ovisi o vrsti, za vjetnamce je po meni najzahvalnija kupina
5. kad sazriju zenke bacaju jaja par mjeseci, a iz tih jaja se nakon otprilike 6 mjeseci razvijaju malci....muzjaci su jako rijetki i nisu potrebni za razmnozavanje
6.nije jako su lagani za uzdrzavanje.....
7. mislim da ti je najlakse nabavit vijetnamskog palicnjaka jer ga ima nekoliko ljudi na forumu, ako dolazis na akter vjerujem da ce doc neko ko bi ti mogo dat nekoliko komada (ja ih osobno vise nemam)
8. vec sam odgovoril na ovo
9. i to sam ti napisal...malo pogledaj po starijim temama i kontaktiraj te ljude preko pp-a....
10.nis posebno, samo redovito spricaj, uvjek moraju imat dostupnu hranu (ali ako stavis kupinu u staklenku s vodom izdrzat ce po par (tje)dana i kad se skupi dosta drekeca to pocistis s tim da onda odvojis jaja
eto toliko od mene, ja sma ih imo prije ali nakon par mjeseci su mi pa mogu rec malo dosadili