Ovo je stvarno nešto prekrasno, čudi me samo da ti je valisineria tolika.. ipak je to jako malo svijetla... Kakvu podlogu imas? jel imas kakvu zemlju ispod ili nesto?
s lijeve strane ispod valisnerije sam stavila nekakav supstrat koji sam imala doma, u ostatku akvarija je samo tanki sloj šljunka dolje.. i mene pomalo čudi kolika je valisneria obzirom na to svjetlo odnosno nedostatak istog, a pri tome ne mislim samo na preslabu lampu nego i na činjenicu da je akvarij mjesecima bio bez tajmera

pa sam lampu palila kad dođem doma s posla (oko šest-sedam-osam-devet

) tak da je gorila samo po par sati dnevno

a onda je crkla skroz pa je sve bilo u mraku tjednima

... a ova raste i raasteee.. sad je duga otprilike metar i pol

Da, kaže svekrva da joj jedu iz ruke....( unukov je akvarij kod bake)
Znači i maze se?'Ko bi rekao!Slatkice.
jedu iz ruke, da, od prvog dana, mislim da to sve zlatice rade

al ovo maženje... ne znam. moj roger se isto obožava maziti i stalno mi se zavlači u ruku al ne volim to baš raditi... nekak mi se čini da to nemre bit dobro za njihovu kožu tojest ljuske jelte...

inače, roger, moj miljenik

zna još nešto: sastavim šake tak da napravim tunel od njih pa on pliva kroz tunel lijevo-desno

i sav je presretan dok to radi

ma ljudi, ja vam ne mogu opisati svoje oduševljenje tim ribicama! obožavam gledati njihovu međusobnu komunikaciju, igru, druženje i ludiranje a još više volim to što se s njima zaista može komunicirati i što su privržene ko psići a ne ribice
zbilja ne kužim zašto tako malo ljudi ima zlatice i zašto su tako podcijenjene... to su prepredivne i prepreprepreeedobre vibiceee buuuu

Da i mislila sam staviti krupniji šljunak,onaj lijepi okrugli.
Znači anubisi i valisneria ne papaju....jer mislim da je ovo nastradalo kaj sam stavila....Nisam bila prošli tjedan tam,pa nisam vidjela....
anubiase uglavnom ne diraju uopće a valisneriju neke zlatice vole papat al evo ove moje baš i ne

gricnu ju tu i tamo i odmah ispljunu, bit će da im nije fina