Evo mog akvarija, imajte na umu da to još ni približno nije sređeno... imam u planu na ljevoj strani kod filtera ljepit kamenje na pleksiglas tak da dobijem kosinu, i na to kamenje staviti oko 3-4tone anubiasa, tak da će bit kompletna ljijeva strana više-manje prekrivena anubiasima (barteri i nana)... na desnu stranu (na 3/5 dužine akvarija dolazi prkrasan korjen (nešto kao T. Amano korjenje), samo ga moram maznuti s kamenjara par kuća dalje od mene.... i skroz desno dolaziveliki grm Ludwige rapens, naprijed ispred i oko panja dolazi neka trava (sagitaili nešto slično tome)...
Akvarij se ciklira, moram još kupiti filter materijal (sad je privremeno spužva unutra) i jača pumpa, a trenutne ribe su naravno nigrofasciatusi. Kad se akvarij zaciklira, nigeri idu mom frendu, a dolaze diskusi (bilo je u planu stavit T. moorii-je, no zbog nedostupnosti sam odustao od toga, a sve što se prodaje meni i nije najljepše)...
Parametri vode :
- gH -7 (malo ćujoš spustiti tvrdoću)
- pH - oko 6
- Za ostale vrijednosti jošneznam, moram kupiti testere
[/list]
Na slikama možete vidjeti i mrijest Nigrofasciatusa.... onako usput mi se i prasnuli....
Evo približnih slika: