0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
meni je ovo sasvim ok
Dobro došao/la !!!!Meni akvarij izgleda čist OK Još kad se malo razraste bit će bombica. Što se tiće kamenja nebi se štel mešat (to je stvar ukusa)
Dobro je ovo malo jos poredi poredak (uh kako je sad ovo ispalo ) i
Juwel Rekord 600?
Ok, ja sam ispravio jer mi se činilo logičnim juwel 60. No ako ti kažeš da tako piše na kutiji onda ok.Vratiti ću ti 600.
Citat: Renta - Travanj 23, 2010, 21:16:19 poslijepodneOk, ja sam ispravio jer mi se činilo logičnim juwel 60. No ako ti kažeš da tako piše na kutiji onda ok.Vratiti ću ti 600.To je nova serija sa poboljšanim poklopcem,filterom i 10 litara više u odnosu na stari Reckord 60.Dobro nam došla Amforo2305,lijep početak.Da to je taj akvarij Hvala na dobrodoslici.
dobrodošla.... meni se sviđa akvarijić
Koliko ribica moze u moj akvarij?Imam 15 ribica(moly,gupy,zebrice,svert)2 corya,2 anica.
Citat: Amfora2305 - Travanj 25, 2010, 20:27:02 poslijepodneKoliko ribica moze u moj akvarij?Imam 15 ribica(moly,gupy,zebrice,svert)2 corya,2 anica. Mislim da ti je to dovoljno jer če biti i bebica .
da, gupi i moli će se namnožiti, ali nebi škodilo da si uzmeš još barem 2 ili 3 corya jer se oni vole družiti, bit će im ljepše kad ih bude više,a bit će ih ljepše vidjeti u akvariju
simpa izgleda akvac
neće biti gužva...ja imam manji akvarij od tebe, 54l, a imam 4 corya i nekoliko ancistrusa, imaju mjesta. Koridorci su prekrasni, po svuda plivaju, stvarno ih je lijepo za vidjeti