pozdrav.vidim da osim smrtnika svi ti nadopunjuju spisak a toliki spisak ti sada nije potreban.hrana ti ne treba,kotilica ti ne treba,co2 ljestve može ali jedino ako budeš imao brdo biljaka u suprotnom ti ne treba odmah,mrežicu si možeš za sada uzeti samo jednu i to da si ev hvataš koji listić ako ti otpadne jer meni konkretno i jedino za to i trebaju mrežice..ribice isto tako ti ne trebaju sada,čekaj bar jedan mjesec..
kupi si osnovno:zemlja/supstrat, šljunak,biljke grijač,termometar kakav panj ili kamen za privezati anubiase ili slično ako hoćeš stavljati,dakle jednu mrežicu,uzmi si deblje crijevo potrebne dužine,i sam napraviš usisavač za dno, ffm ili slično za pripremu vode.od profita,makro,mikro elemenata ja nebi uzimala za sada ništa bar dva tjedna dok se voda ne ustabili i dok se iz substrata ili zemlje ne odvoje štetne stvari.možda eventualno tabletice za pod korjen ali ako misliš imati cripte i mikrosorume ne treba ti niti to.filter imaš u sklopu akvarija i to je to..ništa ti drugo ne treba.sve ostalo ćeš za mjesec dana polako kupovati kada budeš naseljavao akvarij.tek za mjesec dana uzmeš tabletice za ribe dna,tj za koriće i ancistruse jer ćeš njih prve staviti za nekih 3 ili 4 tjedna.nakon toga kada se voda dobro dobro zaciklira recimo bar za mjesec i po dana i više možeš uzeti prve ribice a tada ćeš uzeti i odgovarajuću hranu..kažem,za početak ne zamaraj se sa cijelim ovim spiskom..