Totalni care!!!

Svaka čast! ispričavam se na prevelikom oduševljenju,ali baš to, mene oduševljavaju ovakve teme! Držim fige da uspije.
broj 4. me totalno podsječa na Alternatheru reineckii,ali teško da je ona
broj6. Mi jako liči na Hygrophilu Polyspremu.
broj 11. Što Malky kaže,pljunuta Bacopa
Ako se ne varam ti si na ''Moj biljni akvarium'' forumu? Ako jesi pitaj Biofizičara za iskustva,on je radio nešto slično.
S ogromnim zanimanjem pratim ovu temu! Nemoj nestat s njom 
Jesam, prije nego što sam počeo pitao sam biobiofizičara za savjete, ipak je on jedini na ex YU prostorima koji je uspješno uzgojio bilje iz nekog riječnog sliva,doduše Drinskog ali nevidim zašto bi bilo neke velike razlike. I još su mu se razmnožavale

Btw. njegovo bilje je bilo potpuno različito od mog! Mislim da je samo eleocharis bio isti!
Moram izvršiti još pokusa prije nego startam akvarij, a glavna dvojba je da li da stavim taj mulj za podlogu ili Vulkanit, naravno preko svega šljunak. Mjerio sam temp vode u akvariju (nasuo 5l vode i ubacio bilje), najniža je 12C. Moram provjeriti kako je u bari. Najviše me zanima količina CO2 u bari, uzeću 2l barske vode pa ću probat drop checkerom,nemam drugu ideju.
Idem danas opet do bare, garant mi neka biljka promakla. Onam mahovina je
Willow moss 
Bare presušuju samo pri jako velikim sušama, a prošlo ljeto je vodostaj dunava jako visok pa ove bare nisu presušile više od godinu dana.
Jedva čekam da odem u treću baru, ko zna šta me tamo čeka