Nema frke lega, samo ti radi kak ti se čini najbolje (to me podsjeća na onu situaciju kad negdje na internetu tražiš recept za neko jelo i nađeš deset različitih recepta i onda ideš iz tih deset recepta raditi onak kak ti najbolje odgovara-u takvoj situaciji se ja najčešće nađem

), no u biti najvažnije od svega je da zvjerki bude dobro. Želio sam ti samo prikazati razne opcije koje su ti na raspolaganju i koje se znaju koristiti (zna biti dosadno u noćnoj

), al sam zaboravio opće to na kolikoj temperaturi i koliko dugo spomenuti (zato postoji uvijek neko ko će nadopuniti

). Ja isto tak pečem granje i kamenje, al treset već jako dugo nisam, pošto koristim onaj kupovni kokosov baš za terarije.
Ako se ne varam u knjizi od Eugena Bruinsa „Terariums“ ima negdje spomenut baš preparat koji se da izmiksati i onda pošpricati protiv pljesni, a ne šteti životinjama no nisam previše obraćao pozornost pošto nemam s tim baš nekih problema, ako se i pojave negdje na tresetu pokupim i pustim da se posuši taj dio.