Eto ovako ljudi akvari je rio 300 s orginal postoljem (kupljen u austriji....)
Sto se tice bilja to vidim da ima najvise primjedbi...
Odozada sam stavio punovisokih biljaka ali jednostavno ne uspjevaju neznam zakaj... ili kada stavim vodenu kugu ona pocne rasti ho luda i pocne gusiti sve ostalo.
U akvariju jeco2 sistem koji je upaljen cijelo vrijeme 0-24
eh da svjetlo je spojeno na automatsku sklopki koja kosta cca 30 kn, pali se svaki dan oko 7:45 pa gori do negdje 15:00 zatim pauza od sat vremena i onda od 16:00 sve do 11:15
svjetlo je orginalno jos ga nisam promjenio ali svakoga dana budem ...
Sto se tice hrane koji ovi diskusi pobacaju na pod nemam bas nekig problema posto u akvariju je oko 30 coridorasa koji ko mravi sve mrvice skupe tako da ja zelim da nekada i neka hrana padne na pod...
Glavna skupina riba su 9 diskusa u suzivotu s njima je i 10 ramireza zatim 5 foksova(imam problema sa crnim cupavim malim algam), jedna botija radi kontrole puzeva i to bi bilo to.... s vremenom bi mozda dodao jos dva diskusa ali morali bi mi se razlikovati po boji malboro red, Snakeskinili nesto sl...
diskusi su stari negdje oko 10-12mjeseci i velicina im je od 7cm (jadan mali zakrzljali) dok su ostali oko 9-11 cm
eto sve ribe hranim vrlo jednostavno, suha hrana cesto mislim svaki dan svaki nekoliko dana im dam domacu izradu junece srce blitva i sl.. i jedan do dva puta tjedno ima dajem smrznute crvene larve(normalno nisu smrznute dok im dajem), s vremeneom na vrijem dobiju i malo zive hrane ali im to nedajem previse da se ne nauce na finu papicu (kisne gliste) znam da ovo zadnje ljudi neki ne odobravaju ali sta ja tu mogu.
eh da ovaj akvari ciste i dva filtera jedan je orginalni kao sto se vidi na slikam s desne strane, dok je drugi eheim profesional II (ljeva strana)
Eh da pitanja u svezi fotica fotic je olimpus C-740 3.2 Megapiksela. Slikice su sniman bez blica. i to je to.. Znaci mirna ruka ili neki stalak dobro oko koliko moze bit ...
to to bi bilo to ...