Sinoc sam gleda na national geographic wild o "ovoj" vrsti, ocito nije rijec o istoj podvrsti, ovo sta san gleda na TV je jako zabrinjavajuce..... Uvezena je slucajno u SAD i sad zadaje velike probleme eko sustavu
i naraste preko metra
, sad su u fazi proucavanja i pokusaja suzbijanja ove vrste, ali ocito im neide 
Odma mi je pala ova tema na pamet. I znas sta sam zakljucia
ti si ocito neki americki spijun, a udruga je samo paravan za jedno od krila CIA koja djeluje na ovim prostorima
, posto su Ameri ljubomorni na nas eko sustav ti ces kao slucajno ribe pustit u Savu i pobit sve nase ribe 
Jesam u pravu?
Ribe su extra 
Hahaha, zakon zakljucak

Priznajem... otkrila si me

Al u pravu si, riba o kojoj pricaju na NatGeo je Sjeverna zmijoglava (northern snakehead - c. argus) i zbilja je velika i opasna .... i ukusna, sto je na prvom mjestu i izazvalo probleme, posto ih svercaju za hranu. Neke vrste zmijoglavih su svakako sposobne izazvati invaziju na neka podrucja, ali vecina ipak nije, pa tako ni moje. Prvenstveno jer su (sub)tropske pa nebi prezivjele nase zime, a i male su u odnosu na domace grabezljivice.
Inace, zadnjih 20-tak dana su ipak u hibernaciji, barem se pokusvam uvjeriti u to

Temperature su konacno nesto nize pa je temp. u akvariju 20 stupnjeva. To bi trebalo biti jedva dovoljno nisko za njihovu zimu (18 bi bilo bolje), ali ipak vidim da su maaaaalo mirnije (ponekad netko negdje lezi i odmara

), takodjer vidim i glavnog muzjaka i zenku zajedno cesto, mozda to samo moje zeljne oci vide sto zele ali mogu se nadati

Najteze je ne hraniti ih a stalno me gledaju uz rub akvarija i prate kad prolazim