Lipanj 26, 2025, 15:45:39 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Avicularia Versicolor  (Posjeta: 6751 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivborosa

• Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Odg: Avicularia Versicolor
« Odgovori #25 u: Listopad 02, 2010, 23:35:02 poslijepodne »
ja se slazem da to jako ovisi o vlasniku, i ako pauku pruzis adekvatne uvjete vjerojatno ce izras u velikog i ljepog pauka....

no međutim nije mi jasno to "misteriozno" ugibanje, do sad sam se sreo samo kod minatrixa s tim....bilo bi mi jasno da mu nisam pruzio dobre uvjete jer sam mislio da su mu odgovarajuci i ovi u kojima ih drzim, ali po meni tada pauk nebi jeo, nebi se presvlacio ili bi zaostao u razvoj....
no kad se pauk presvuce i jede a nakon par dana od toga ugine, bez da su mu se neki parametri drastično promjenili, onda vec pocinjem sumljat na neki urođeni sindrom/bolest....šteta što nisu još istraženi i vjerojatno neće bit tak skoro jer mene jako interesiraju takve stvari....
koliko ja znam svaka bolest ima svoje simptome i svaka bolest ima svoj period inkubacije u kojemu se počinju pojavljivat simptomi,a ovak mi niš nije jasno....možda neki problem s probavom jer uglavnom svi kazu da je pauk par dana prije smrti jeo, no zar se to nebi onda i prije pojavilo?? Stvarno nisam pametan...velika šteta....nadam se da će ih počet proučavat i otkrit kaj sve te beštije mogu.
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline Kruno

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Avicularia Versicolor
« Odgovori #26 u: Listopad 07, 2010, 16:12:50 poslijepodne »
žao mi je,tako sam i ja prije 1-2 mjeseca pokopo svoju zlatnu ribicu,al šta ćeš,život mora ić dalje.