ja se slazem da to jako ovisi o vlasniku, i ako pauku pruzis adekvatne uvjete vjerojatno ce izras u velikog i ljepog pauka....
no međutim nije mi jasno to "misteriozno" ugibanje, do sad sam se sreo samo kod minatrixa s tim....bilo bi mi jasno da mu nisam pruzio dobre uvjete jer sam mislio da su mu odgovarajuci i ovi u kojima ih drzim, ali po meni tada pauk nebi jeo, nebi se presvlacio ili bi zaostao u razvoj....
no kad se pauk presvuce i jede a nakon par dana od toga ugine, bez da su mu se neki parametri drastično promjenili, onda vec pocinjem sumljat na neki urođeni sindrom/bolest....šteta što nisu još istraženi i vjerojatno neće bit tak skoro jer mene jako interesiraju takve stvari....
koliko ja znam svaka bolest ima svoje simptome i svaka bolest ima svoj period inkubacije u kojemu se počinju pojavljivat simptomi,a ovak mi niš nije jasno....možda neki problem s probavom jer uglavnom svi kazu da je pauk par dana prije smrti jeo, no zar se to nebi onda i prije pojavilo?? Stvarno nisam pametan...velika šteta....nadam se da će ih počet proučavat i otkrit kaj sve te beštije mogu.