Riky ...hm nije losa ideja pa sam i malo pomaknuo ali jos nisam zadovoljan pa necu ni slikati...
poceo sam gnojiti sa makroelementima pps pro rezimom tj.svaki dan dodajem ujutro...
1 ppm-kno3
1,33 ppm-k2so4
0,5 ppm-kh2po4
mikroelemente sam otpocetka dodavao na tri puta tjedno u preporucenoj dozi(profito)ili brojcano....
ja bi trebao profita stavljati na 180 lit(efektivno oko 160lit) nekakvih 16ml ali ja to razdjelim na 3x5 ml
nakon cetri dana gnojenja sa makroelementima cuba se konacno pocela zeleniti i to me jako veseli jer je skoro propala(pocrnila je i istrunula),ali sad se siri i obnavlja..
ostale biljke ne pokazuju neku drasticnu reakciju na makro osima ozelota(naravno cuba) koji doslovce svaki drugi dan pusti novi list do 20 cm visine i svi novi listovi su crvenkasti,
zasada nista ne sisam osim onog limuna komp. kojem pocupam stare listove na kojima mi se pojavi crna tockasta ali jedva vidljivo po rubovima...
jedina biljka koja nikako da krene je limnofila aromatica i neznam kaj joj fali .....dole je zelana i vrh joj je svjetlo zelen a 1 cm od vrha je lisce strunulo i osuseno ....mozda je takva zato kaj je u cosku ,makar svjetla ima dovoljno ili joj je falilo gnojivo pa ....bum videl posto sam pocel gnojiti sa makro mozda bude pomaka
riblji dio je nazalost pretrpio gubitak 5 razbora od strane isfrustiranog skalara jer oformio mi se maticni par i pocele su sore medu njima i narandasti je postao visak i svoje frustracije je ispoljio na razborama
eto ukratko promjene....slike uskoro kad se malo popravi stanje