Jesi li već spojio na tu malu inicijalnu nešto? Pitam jer imam jednu takvu i stoji mi bez veze,pa da je iskoristim ako je moguće,a neznam kao da otvorim,jer nema ventila.
Ja imam regulacijski od pivskog aparata na 5kg boci,a "igličasti" od seta za infuziju.Za taj detektor za co2 u prostoru prvi put čujem.Čemu bi ti služio?
nisam spojio nista.. kontam da je premala... na kraju imam navoj i nemam nikakav ventil (zato mi i je interesantna ova od 50kg aparata - ona ima originalan ventila i debelostjenkasta je pa drzi veci pritisak)... ove od 9kg aparata i sl. mozes puniti ali je problem kako su spojiti i sl.. jer oni kad ju napune koliko znam ju i zatvore pa ti treba udarna igla da ju otvoris .. to je neprakticno... a ako imas na boci direktno navijen radukcijski ventil onda ju ne mozes ni puniti jer ne mozes preko malog pritiska natuskati veci pritisak....
u biti najidelanije su vanjske boce od aparata (ali ne drze toliki pritisak), boce od velikog 50kg jer ima vec ugradjen originalan ventil za zatvaranje, boce za varenje za CO2 i da ne navodimo one druge originalne ili manje originalne za ovu namjenu o kojoj pricamo....
regulacijski od pivskog aparata ti ne pomze jer ne podnosi pritisak koji je u ovoj inicijalnoj - mislim da on ide do nekih 5, 6 bar-a (pricam napamet) a u inicijalnoj mozes nagruvati i 50-60 ili cak i nesto vise bar-a... tako da bi ti ventil otisao u vrit....
iglicasti od infuzije - ne znam - mozda je dobar a mozda i ne.... bitno je da ti ventili podnose CO2 jer on zna unistiti ventile koji nisu predvidjeni za njega ....
bio sam jucer u Baumax-u - imaju nesto sto bi se dalo iskoristiti - redukcijski ventil sa max 350bar-a ulaz na max 6 bar-a izlaz... nije lose... ali je cijena za riknuti... 500,00kn... i jos iza njega moram ici sa iglicastim ventilom jer ne znam da li ej moguce sa ovim vent. fino izregulirati broj mjehurica......