Pozz, na dno ti je najbolji a4 papir. Tako ja imam i sve je oke,neku grančicu još nabaciš da se pentraju i da vise negdje,i osiguraj tamo gdje su rupe za zrak neku mrežicu,jer tamo se najčešće zadržavaju zbog svježeg zraka,pa ako skuži prolaz budeš ih tjedan dana tražil po kući...I nebih se složila,jaja su puno drugačija i odlično se može raspoznati što je jaje, pošto su tvoji još bebe za sad ćeš vidjet kako izgleda izmet,kada narastu uz izmet imat ćeš i ovo (to je jaje) :
http://members.multimania.nl/handamen/takken/species/egg-sipy.jpg ako baš želiš neku prirdonu podlogu,neka to bude treset i to od nekog netoksičnog stabla. Nikako ne uzimaj podlogu iz prirode zato jer je lišće užasno puno svega i svačega,tkao da ćeš imat još uz palije milijun drugih stanovnika...Hranu (kaj god ćeš im davat,kupinu divlju ružu,bršljan (drugi je na ranku uz kupinu

)) a kad je zima ili ako ti se neda skupljat ili uzgajat sam svoju hranu,jako ti vole kristal salaticu,ali mora biti mokra,ubijaju se u tome..Moji pojedu 2 lista kad im dam,evo to je u biti to (sažeto) ak još kaj trebaš javi na pm.