neznam od čega bi se bakterije mogle početi množiti, probaj ubaciti par lističa hrane pa za par dana mjeriti vodu najbitniji ti je no2 i no3 i amonijak,
dali voda ima kakav miris
kupi nitrivec i ulij ga
ja nebi još stavljo ribe, možda tek kada ubaciš nitrivec pa za par dana ubaci koju ali nemoj previše hraniti jednom dnevno sa što manje hrane dok ti se ne namnože bakterije
ako imaš nekog frenda da ti da spužvu ili neki drugi filter materijal iz svoga filtera u kojemu su več dobre bakterije, pa da to staviš u svoj filter uliješ nitrivec i za par dana mislim da bi mogo polako početi sa ubacivanjem riba,ali opet jako malo hraniti prvih desetak dana
prije ubacivanja ribica promjeniti 50 % vode, vodu nalij u neku posudu neka odstoji par sati i kupi si FFM i sa time tretiraj vodu koju ulijevaš u aq taj Serin Aqvatan je glupost i nebi bilo loše kada promjeniš vodu da opet uliješ pola doze nitriveca i onda nebi trebalo biti problema
http://www.akvarij.net/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=498 evo skini si ovo pa pročitaj o cikliranju aq
eto ja sam napiso kako bi ja to radio ako imaš pitanja samo pitaj, ja se nadam da če se još netko javiti tko ima još više iskustva