malo sam gledo po postovima i zapiso ko moze kad doc, uglavnom nisam bas siguran za glasove od petka ali pretpostavljam da je to od pandorice i annie i jos nekoga....uglavnom vecini pase subota pa bi bilo super da onda danas konacno odlucimo di cemo se ovu subotu nac ....
popis za sada izgleda ovako:
1. ivborosa - tele na prvom mjestu
2. zeki972
3. pandorica - radi u subotu pa moze kasnije doc, ili ne moze uopce
4. kori
5. maliapostol
6. ra
7. frga
8+9. annie + njen dragi ce ovu subotu izbjec Križevce i doc, tak mi je sapnula ptica na grani....
10 ikota - nije siguran oce doc
11. kiss
12. plavi1980
to je koliko sam ja polovio i uglavnom svima pase ta pivnica Medvedgrad u Podsusedu pa dajte onda recite ocemo tam, ili SS ili taj veslacki?? meni odgovara svugdje di moze bus doc....a kaj se tice ovog u Podsusedu moze se popit i pojest, i udaljeno je svega 20 metara od stanice autobusne, ima relativno dobar parking s praznim mjestima, muzika je onak solidna....
a ako me sjecanje dobro sluzi to je 3 stanice poslije gajnica ako idete podsusedskim busom....ali vi izdaleka se mozete slozit i nac pa dojdete s 2-3 autua ....
kaj se tice mjesta dajte do danas max sutra da se dogovorimo pa da onda kalkuliramo dalje...
nadam se da ce doc jos neki ljudi koji se nisu izjasnili tipa: Sarita, Tuljan koji ne propusta nijedno okupljanje, baby ekipa, a mozda i ova starija ekipa tipa vedran