ja sam isto za!

nitko me ne zna, al eto upoznat ce me... no da kazem par rjeci o sljemenu... moja iskustva temelje se na tzv sljemenskim turama koje mi imamo na faksu, i moramo odraditi 3 u semestru za potpis.. znaci ako bi se islo od tunela, onda bi se islo npr Bikcevicevom stazom jer je mislim najkraci put do vrha.. nisam siguran. no ta staza vodi do Puntijarke, a tamo je grah (taj uspon bi trajo 1:30h vrlo vrlo polaganim tempom).. poslije te puntijarke je jos valjda, koliko sam cuo 30min dobrog, jaceg uspona do vrha gdje bi moglo bit dobrokamenje..ako se ide u sub, trebalo bi krenit tamo negdje oko 12, 13h, jer je ujtro poprilicna guzva zbog studenata.. ako se misli na neke druge puteve onda sve ovo pada u vodu.. Znam kad idem, nije se toliko problem popeti gore, ali se dolje spustit prilican problem, jel me uvijek koljena razaraju... tako da Ivica vjeruj bolje obrnuto, gore pjeske a nazad uspinjacom.
Max.. budes nosio pljoskicu, budes mislim i puzo do gore..

mozda ne.. neznam, svaka cast svakome.. znam likove koji jako dobro podnose alkohol, ponijeli su 2l bambusa, rigali su, i sva trojca su vukli jedan drugoga... Mozda nama nista nebi bilo jer smo mi taki decki..