ajde mi objasni zašto ne ići u pet centar zbog opreme?
sorry na off t.
Vidim da je ovvaj puta netko drugi bio brži.. ja tamo više neidem jer se osječam ko

na cesti, jer me nitko ne dozivljava, a nisam baš sitan i nezamjetan

. Opreme imaju mnogo, da, ali je preskupa i da se nabaviti u nekom od ova tri ducana po nizim cjenama uvijek. Vjeruj mi hodocastim u sve barem jednom tjedno... Ne, na mjestu gdje su ribe polumrtve, gdje te prodavaci ne vide, gdje jedna Aquastar lampa koja je u Kalistu 39 kn, u aquaterri 45 kn tamo košta 69 kn (to nije jedini, samo najocitiji primjer) ja na to mjesto više neidem. A iskreno mislim da je svakom tko ide u Drvinje u PC ili u Hanizlovu jednako lako otici do Utrina ili Španskog ili pak Kvatrića...
O odnosu prodavaca sam vec sve pohvale izpjevao.. mozes uociti da nijedna nije upucena onima u Pet Centru... neda mi se trošiti rijeci na lose kritike mjestu za koje me nije briga.. i ne, dok ne spuste cijene ili ne promjene politiku poslovanja, mene tamo vidjeti nece.. niti bi trebali ikoga tko ne sjedi na novcima i... vremenu....
p.s. jedino dobro što se mogu sjetiti o jednom prodavacu iz PC-a je to sto mislim da je covjek gay i da me je malo snimao (od :-Xbao ženu kojoj je nesto prodavao i trckaorao oko mene sav prpošan.. gotovo da je "repićem mahao"), može se reći da mi je tom gestom na neki čudan način ulio samopouzdanje

... ne desava mi se to baš sa ženama... pa priznajem bio sam malo sretniji...
Isprike na offtopicu...