0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sung; ako imaš u tanku Eritmoduse i Tropheuse teško da će se alge uspjeti razviti Brancinko; Akvarij ti je još mlad i alge su normalna pojava
Akvač ti je super , ali ja ipak volim malo više zelenjave u akvaču,ali zelenjava i ciklidi neidu baš skupa.To je jedini razlog zašto sam ih se rješio.
Uzmi 5 mm. Ima svaki staklar, a nije pretjerano skupo Bjutiful fiš
Gdi si ga nabavio i kolko košta? Jednom sam vidjel krasan L u Viliju, al je koštal 200kn .
ee...nemojte ovo shvatit ko provokaciju..al kaj je tak lijepo il zanimljivog u l-ovima?gledam malo te slike okolo naokolo, al ne vidim ništa po čem bi bili posebni, a još gore toliko skupi..
Citat: cannibal - Lipanj 18, 2010, 13:21:30 poslijepodneee...nemojte ovo shvatit ko provokaciju..al kaj je tak lijepo il zanimljivog u l-ovima?gledam malo te slike okolo naokolo, al ne vidim ništa po čem bi bili posebni, a još gore toliko skupi.. Zato možda što su lijepi i rijetki. I ako ih nabaviš po cijeni po kojoj sam ga ja nabavio stvarno se isplati. Ne vidim zašto se nekome ne bih sviđali. Zašto netko da 100€ za jednu jedinu ribu?Zato što je hoće imati. Zašto netko uopće prodaje skupu ribu?Zašto bih ja dao skoro 150€ za 3 ribe?Zašto bih ciklidi bili ljepši od L-ova?Ima puno zašto ali svaki zašto ima i zato. Ako sam u krivu ispravite me.
Citat: Brancinko - Lipanj 18, 2010, 13:38:55 poslijepodneCitat: cannibal - Lipanj 18, 2010, 13:21:30 poslijepodneee...nemojte ovo shvatit ko provokaciju..al kaj je tak lijepo il zanimljivog u l-ovima?gledam malo te slike okolo naokolo, al ne vidim ništa po čem bi bili posebni, a još gore toliko skupi.. Zato možda što su lijepi i rijetki. I ako ih nabaviš po cijeni po kojoj sam ga ja nabavio stvarno se isplati. Ne vidim zašto se nekome ne bih sviđali. Zašto netko da 100€ za jednu jedinu ribu?Zato što je hoće imati. Zašto netko uopće prodaje skupu ribu?Zašto bih ja dao skoro 150€ za 3 ribe?Zašto bih ciklidi bili ljepši od L-ova?Ima puno zašto ali svaki zašto ima i zato. Ako sam u krivu ispravite me. e.jebga sad..al nisi mi dao odgovor ...nema veze