0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife
Citat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljan
Citat: kiki83 - Ožujak 04, 2010, 11:55:31 prijepodneCitat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljanu pravu si ako nema laisne na donjoj strani pa nema slobodnog prostora onda okali ako ima ko ja onda je malo problem govorim iz iskustva
Citat: cicovspu - Ožujak 04, 2010, 12:58:04 poslijepodneCitat: kiki83 - Ožujak 04, 2010, 11:55:31 prijepodneCitat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljanu pravu si ako nema laisne na donjoj strani pa nema slobodnog prostora onda okali ako ima ko ja onda je malo problem govorim iz iskustva kaj ti je puklo donje staklo? na kojem akvariju?
Citat: kiki83 - Ožujak 04, 2010, 23:24:24 poslijepodneCitat: cicovspu - Ožujak 04, 2010, 12:58:04 poslijepodneCitat: kiki83 - Ožujak 04, 2010, 11:55:31 prijepodneCitat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife da puko je jer je staklo bilo u zraku zbog lajsni po rubu pa je dno bilo vislje i ode. iskreno neznam koj akvari je bioali sad sam bez brige izradio sam sam 2 nova kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljanu pravu si ako nema laisne na donjoj strani pa nema slobodnog prostora onda okali ako ima ko ja onda je malo problem govorim iz iskustva kaj ti je puklo donje staklo? na kojem akvariju?
Citat: cicovspu - Ožujak 04, 2010, 12:58:04 poslijepodneCitat: kiki83 - Ožujak 04, 2010, 11:55:31 prijepodneCitat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife da puko je jer je staklo bilo u zraku zbog lajsni po rubu pa je dno bilo vislje i ode. iskreno neznam koj akvari je bioali sad sam bez brige izradio sam sam 2 nova kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljanu pravu si ako nema laisne na donjoj strani pa nema slobodnog prostora onda okali ako ima ko ja onda je malo problem govorim iz iskustva kaj ti je puklo donje staklo? na kojem akvariju?
Citat: kiki83 - Ožujak 04, 2010, 11:55:31 prijepodneCitat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife da puko je jer je staklo bilo u zraku zbog lajsni po rubu pa je dno bilo vislje i ode. iskreno neznam koj akvari je bioali sad sam bez brige izradio sam sam 2 nova kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljanu pravu si ako nema laisne na donjoj strani pa nema slobodnog prostora onda okali ako ima ko ja onda je malo problem govorim iz iskustva
Citat: LOWRIDER - Veljača 25, 2010, 01:37:11 prijepodnePozdrav.. imam par pitanja sto se tice instalacije akvarija. dali stiropor mora ici na unutarnji dio akvarija ili mora viriti vani(stavit cu sliku da mogu bolje pojasniti)/quotestiropor ide ispod stakla tako da se popuni prostor di je staklo vise zbog lajsna. jer kad napunis akvari velika sansa je da ti donje staklo pukne i evo katastrife da puko je jer je staklo bilo u zraku zbog lajsni po rubu pa je dno bilo vislje i ode. iskreno neznam koj akvari je bioali sad sam bez brige izradio sam sam 2 nova kiki sorry ali to nije točno... ako ima plastični okvir od original akvarija nije potreban stiropor... proizvođači to i u uputstvima navode.... neće mu puknuti staklo ako je samo naokviru jer je on dovoljan