Zaista je predivan ...
Ne kazem to zato sto je moj .. ima ga se sta i za vidit i za primit ... za njegovih godinu dana ... stvarno je mrcina ..
Ak ste vidli po okama ...... priprema za presvlačenje ..
Nisam znala sta mu bi ...

odbio mi je hranu sto mi je bilo cudno ... reko idem ja njega malo uzet i pogledat jer se zabio u svoju kucicu i ne viđam ga ...
juce ga uzmem i vidim da je prase

plavih okica / pred presvlacenje ... ha reko tu smo ok ...
U svojoj je buksci ... nema ga .. ne vidim ga ... a po noci ne dezuram da vidim hoce li izaci ili ne ...
Sreca mi treba u toliko da me posluzi fin. strana .... da pocnu stizati domeku ...

jos nekooooooooolikooooooooo .... vise od nekoliko

.... ima se mjesta za njih ....

Nikola ... pa to je predivno ...

Frend se bori svako ljeto s njima ... boji se zmija sam po sebi ... a gdje mu je viksa sve vrvi od riđovkica ...

Kao klinka ja sam tako pronasla ispod sljive zmijicu koja se sunca ... samo sto je to bila bjelouskica ....

Naravno da je moja pametna baka iz štale dovukla grablje, motiku ... bla ... sve moguce sto je nasla ...
za to vrijeme sam ja pametna ... uzela neku grancicu i otjerala jadnu zmijicu ... obzirom da je odma preko ceste nasip i Sava ... jasno mi je kako se nasla u nasem dvoristu ...
glavno da je baka dobila zivcani slom jer sam ja otjerala zmiju ... ona bi je zastihala ... jer je to zlo ...