Sad sam polako ljuta...
Priključil si se na forum prije nego si počeo kupovat sve i to je odlično pohvalno super!!

Ali totalno sada ignoriraš što ti ljudi govore...
Prvo si prerano utrpao ribe i to previš komada u još ne stabiliziran akvarij. Ribe se dodaju općenito postepeno, ne u jednom tjednu istrest vreću puno riba.
Riba imaš totalno previše... a da ne kažem koja će gužva biti kad se živorotne počnu kotit. Nisi napisal, ali da samo upozorim na pravilo kod svih živorotki- 1muškić i 3ženke.
Neonke i ramirezi su jako jako osjetljive ribe, pogotovo ramirezi koji krepaju u roku od par sati ako se samo malo poremeti jedan parametar vode. I uvijek idu u paru.
Botie su prevelike za tvoj akvarij i društvene ribe, min 2kom.
Neonke su mogle biti ubijene od bete ili ramireza ili rasbora ili jednostavno krepale od vode jer su jako osjetljive. Postoji bolest "rupe u glavi" i hexamita, ali mislim da se te bolesti ne javljaju kod neonka (pliz nek me netko ispravi ak blebećem gluposti).
Moguće da će ti bette rasčerupat gupye jer imaju šarene repove pa su im "konkurencija". Razbori su isto agresivci i teritorijalne ribe (makar kad imaju veće jato onda se sam šoraju između sebe pa nemaju vremena za druge ribe).
Za sve ribe postoje ljepo navedene karakteristi, društvenost s čim mogu i ne mogu ići. Ima na hrvatskom i engleskom. Naravno, to ne znači da ne možeš i pitat jel ide šta sa čim.
Ovi testeri 5u1, 6u1 ili kaj li već ne valjaju!