Dvorac ak ti se sviđa ostavi, ljudi pomalo zaboravljau da je u današnje vrijeme normalno vidjeti kuće pod vodom. Čini mi se da je netko i postao filmić kak čovjek roni i snima po potopljenoj livadi i oko kuća, a da ne kažemo kako se otkrivaju potopljeni gradovi. Pa eto ga, mogu reč "kuća pod vodom je prirodna"

Bakterije u vodi su nevidljive, ali kad otovriš filter onda ih ljepo možeš gledat

Onaj smeđi drekec u filter su ti te pozitivne bakterije. Zato kad ideš čistit filter (sam kad se zaštopa) onda se ga ne pere ispod slavine jer se tako sa klorom poubijaju sve te bakterijice i cikliranje počinje ispočetka. Opereš filter u aq vodi.
Šteta kaj si kupio marcacantu i nakon što si ti ljudi rekli ne, em naraste oko 15cm i voli se nateravat po aq, em je to društvena riba i treba ih biti cca 3kom.
Corydorasi su isto jatne ribe, preporuča se min6kom.
Neonkice uzmi malo kasnije, pričekaj još cca mjesec dana.
Od drva možeš uzet i vinovu lozu, vjerojatno to možeš besplatno ukrast

. Prije stavljanja u vodu moraš prokuhat drvo. Da lakše potone to se radi tako da ga zakuhaš i uroniš u hladnu vodu, i tak nekoliko x. Kasije mangrov panj pušta crvenkastu boju u aq, a loza žutu mislim, prvih nekoliko mjeseci.