Srpanj 18, 2025, 19:06:21 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: moj centralno amerićki ciklidaš  (Posjeta: 1141 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ceh

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
moj centralno amerićki ciklidaš
« u: Veljača 14, 2010, 16:50:22 poslijepodne »
moj centralno amerićki ciklidaš    ujedno i prvi ciklidni akvarijum pa nemojte puno da me ubijete kritikama 
plan mi je sad malo veći  da pravim al prvo   da vidim kako mi ide sa ovi po svima  najlakše  održivim ciklidima  nigrićima 
jesam se iznenadio agrsivnošću   i ostalo al  polako ih kontam  moj   prvi dojam   mal akvarijum -rat  e sad rješenje  je po meni  mnogo  pećina  i kamenja  ect ect  što sami i napravio  pa sad se ne tuku mnogo neg u zadnje vrijeme   dekorišu  koliko samse ugodno iznenadio vidjevši ih kako pljuckaju pijesak  na  jednu hrpu   :up:  uglavnom  akvarijum je mal  60x30 x30   sa 10 nigera   filtracija je eheim aquaball   protok 400  litara   i neki   filter  ko zna koje marke  al piše isto da je protok 300  litara  pa ako je toćno filtracija je solidna  ako primjetim danije ima tu  eheim 2222   spreman da uleti u svakom trenutku
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline SMRTNIK

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
Odg: moj centralno amerićki ciklidaš
« Odgovori #1 u: Veljača 14, 2010, 22:38:21 poslijepodne »
hm mi se cini to mali akvarij za ciklide pogotovo kad nisu patuljci

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #2 u: Veljača 15, 2010, 09:08:26 prijepodne »
slažem se u potpunosti  malo sam im sj...o   koncepciju napravivši  mnogo pećina  pa se manje biju  ovo je samo privremeno  zato što mi je akvarijumod 325 litara  tek napravljn dvputa procurio   sad ganjam tipa dami vrtai  pare pa si kupim onda rio  ili tako nešto  ciklidima svakako netreba puno svijetla  za zelenilo   :D
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline neverovatno

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Vojvodina - Petrovaradin
« Odgovori #3 u: Veljača 15, 2010, 11:38:15 prijepodne »
taman dok ti doneses veci akvarij eto i malaca u ovom akvariju