Svibanj 05, 2025, 22:28:11 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: helena vs malezian  (Posjeta: 1414 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ceh

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
helena vs malezian
« u: Veljača 08, 2010, 13:46:01 poslijepodne »
dodjijali mi puževi pa odlući kupit dvije helene  za moj 54 l akvarijum   nakon 3 minute što sam ih ubacio u akvarijum  bitka   iako je malezian izvuko  živu glavu   nevjerujem da će dugo opstat   al eto 
opet se isprićavama ako slike su loše   hmmmm  mobitel   :-[
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline kozica

• Novi član
  • *
Odg: helena vs malezian
« Odgovori #1 u: Veljača 12, 2010, 19:37:52 poslijepodne »
Ko neče izvuči živu glavu, helene ili...

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #2 u: Veljača 12, 2010, 20:11:34 poslijepodne »
Ja tih svrdlastih imam stotine. Botie mi ih nece jesti.  :(

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Veljača 12, 2010, 20:26:11 poslijepodne »

helena  je  assasian snail  (  puž  ubica ) a malezian  je onaj što rovi pijesak   to jest  što cisti  dno akvarijuma 
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Veljača 12, 2010, 20:31:00 poslijepodne »

helena  je  assasian snail  (  puž  ubica ) a malezian  je onaj što rovi pijesak   to jest  što cisti  dno akvarijuma 
Ja tih svrdlastih imam stotine. Botie mi ih nece jesti.  :(
ovi  svrdlasti  puževi ili malezian snail su   ok  jer ćiste dno i tako rove po pjesku  ali  oni su hemafroditi  znači sami semnogu množit  pa ako ti u akvarijumu ima mnogo trulži ili ostataka hrane  oni se množe ko ludi   a  ako nema pretanu se množit   priroda je to  hheheh  balans    napoćetku su   mi bili zanimljivi ali ovo je prevršilo svaku mjeru    sad  helene odrađivaju poso   :up:  :drag:

Offline kozica

• Novi član
  • *
« Odgovori #5 u: Veljača 12, 2010, 21:45:56 poslijepodne »
Sa samo dvoje helenama biče bitka vrlo duga,jer znaš ako imaš na stolu puno hrane i jedeš i jedeš, a nemreš da pojedeš sve jer sve ima svoje granice.

Tako če tvoje helene puno jesti, a i nepoželjenih stvorova imaš preveliko, i zato če se množiti i dalje.

Zato ti predlažem da staviš više helena i tako pomogneš da če biti bitka izjednačena, ili sa brojnom vojskom če na kraju pobediti helene.

Offline ceh

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Veljača 14, 2010, 10:07:50 prijepodne »
potpuno se slažem   samo  onaj ...memo iz zeme  ,  reće da nema više  imo samo  dvije  pa ćekam da me nazove da uzmem još    ,