Kolovoz 20, 2025, 00:37:25 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: savjetujte  (Posjeta: 1176 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline futbaler

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
savjetujte
« u: Ožujak 25, 2005, 21:43:00 poslijepodne »
Zanima me kaj je najbolje mješat od ciklida s nigričima te koliko je najbolje ih držat u sto litarskom akvariju?

Prečko/zagreb

Offline Daddy G

• Punopravni član
savjetujte
« Odgovori #1 u: Ožujak 25, 2005, 23:48:00 poslijepodne »

Nebih ti preporučio "nigriće", koliko gledam, ljudi ih se samo rješavaju. Narastu 15 cm ,agresivni su, nemožeš s njima držat manje ribe jer će ih pojest,kote se kao blesavi. Sve u svemu možeš ih imat možda 4-5 u 100l, možda još kojužešću ribu uz njih,al bolje ne. Prouči ih na internetu pa razmisli da li to stvarno želiš.

Imaš li kakav pričuvni plan?
Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline futbaler

• Novi član
  • *
savjetujte
« Odgovori #2 u: Ožujak 26, 2005, 09:43:00 prijepodne »
Kaj bi mi ti preporučio'
Prečko/zagreb

Offline zlokobni

• Punopravni član
savjetujte
« Odgovori #3 u: Ožujak 26, 2005, 14:23:00 poslijepodne »
oscar ili green terror- od onih koje možeš naći kod nas... zbog veličine tih ciklida treba ti tank od 300-400l! ako već želiš nigrića s drugim, manjim ribama uzmi samo mužjaka , nikako ne par ili ih drži same, kako je daddy rekao!
Moram li zalijevati akvarijske biljke?

Offline Daddy G

• Punopravni član
savjetujte
« Odgovori #4 u: Ožujak 26, 2005, 15:41:00 poslijepodne »

Ako si se već odlučio za ciklide, preporučio bi ti dwarf ciklide iz južne amerike. M. ramirezi(1-2para), Apistogramma cacadoideus(1 par),A. aggasizzi(1 par)ili neke druge apistograme. Uz njih jako lijepo izgleda jato neonki (20-30 kom). Ja imam takav amazonski i sve super funkcionira. Evo kako sam ga ja uredio.

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you