0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Izgleda da nece skoro..Jer jede normalno..Ali nema veze meni se ne zuri
Pa mozda je potamneo ali ne znam pre bih rekao da je to ona tamna fleka koju imaju uglavnom sve tarantule novog sveta..Sa donje strane se vidi razlika da je bledje..Nije tamno..Tako da ne bih rek'o..Ali nema veze docice i taj dan
Citat: KLOKI95 - Siječanj 25, 2010, 19:12:26 poslijepodnePa mozda je potamneo ali ne znam pre bih rekao da je to ona tamna fleka koju imaju uglavnom sve tarantule novog sveta..Sa donje strane se vidi razlika da je bledje..Nije tamno..Tako da ne bih rek'o..Ali nema veze docice i taj dan imam ja vagansa odraslu ženku,dosta življe boje,kontrastnije,učinilo mi se da je sva potamnila,djeluje blijedo...ali sad sam tek skuzio da ima ona jos dosta za rast...tek kad odraste će imat jače boje,što crne što crvene po abdomenu.
Citat: Xzyle - Siječanj 25, 2010, 19:21:28 poslijepodneCitat: KLOKI95 - Siječanj 25, 2010, 19:12:26 poslijepodnePa mozda je potamneo ali ne znam pre bih rekao da je to ona tamna fleka koju imaju uglavnom sve tarantule novog sveta..Sa donje strane se vidi razlika da je bledje..Nije tamno..Tako da ne bih rek'o..Ali nema veze docice i taj dan imam ja vagansa odraslu ženku,dosta življe boje,kontrastnije,učinilo mi se da je sva potamnila,djeluje blijedo...ali sad sam tek skuzio da ima ona jos dosta za rast...tek kad odraste će imat jače boje,što crne što crvene po abdomenu.Da,da bas sam gledao po netu..Jos nije to,to..Posle ovog presvlacenja nadam se da ce ta crna biti intenzivnija-jaca-crnja...Neka je sad...Mozda se bude presvukla napolju -van kucice pa je i snimim
Cool!Bas je lepa Ti si je dosta veliku uzeo,moja je ipak mini jos
Citat: KLOKI95 - Siječanj 25, 2010, 23:24:59 poslijepodneCool!Bas je lepa Ti si je dosta veliku uzeo,moja je ipak mini jos ali na slici me prevarila mislio sam da je veća...
Citat: Xzyle - Siječanj 25, 2010, 23:37:19 poslijepodneCitat: KLOKI95 - Siječanj 25, 2010, 23:24:59 poslijepodneCool!Bas je lepa Ti si je dosta veliku uzeo,moja je ipak mini jos ali na slici me prevarila mislio sam da je veća... Pa stavio sam na pocetku teme velicinu jasno,glasno,slasno,masno da se vidi
super je tara...samo moras pazit da joj vlagu dizez prije presvlacenja,sto nepojede izvadi joj,pazi sad na ovog pauka jer ona dva nisu imala srece ..dobro je reko treca sreca
ja ti imam geniculata al 1pres hahaah jednu a.semani 12cm s nogama