Preparirani leptiri koji se prodaju za "neozbiljne kolekcionare" koji vole da ih gledaju samo na zidu,
su isključivo u tu svrhu i uzgojeni u ogromnim farmama leptira, i NEHVATAJU SE U PRIRODI, tako
da ne razumem ovo zgražavanje na tako nešto, od ljudi koji takodje proizvode bube i miševe da bi
ih ubili, i time zadovoljili nešto što vole

...
Farma leptira je isto što i farma svinja ili kokošaka, samo što jednim zadovoljavaš stomak, a ovim
drugim čula vida i mozak... Ja takodje ne volim lov i lovce, jer smatram da je ubijanje divljih životinja
u prirodi iz sporta, ogavno i kukavičko, ali ako je divljač namenski razmnožena i odgajana u specijalnim
rezervatima za lov sa namerom da jednog dana kada odraste bude odstreljena, onda žao mi je, ali
stvarno nemam problema sa tim...
Bio sam u Tajlandu, i na pijacama sam video gomile od po desetine kvadrata fritiranih škorpija, pauka
i ostalih buba, tako da je moje razmišljanje, bolje da mi neka škorpija ili pauk završi preparirana na zidu,
nego u izmetu nekog tajlandjanina...
A i "kakav je to ukras na zidu mrtav kukac proboden iglom" može me pitati samo onaj čovek, koji nikad
u svome životu nije rukama pljesnuo i ubio muvu, nogom zgazio buba švabu ili nekog drugog kukca, onaj
ko ne oblači krzno i kožu i ko ne jede meso, i ko je član Greenpeace-a ili neke druge organizacije koja
se volonterski bori za prava životinja... Drugačije je svaka rasprava što se ovog tiče po meni suvišna...
A i znam da sigurno neću ići u raj, pošto na duši već nosim 10tak hiljada miševa i pacova koje sam
svojeručno ubio da bih takodje nahranio nešto što volim...
Ostajte mi Zdravo, vaš El
DjapoDevil

:devil-smiley-029: