Srpanj 19, 2025, 16:53:45 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: BOOK  (Posjeta: 2997 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Nigros

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://serbiangodlikes.netfirms.com
BOOK
« Odgovori #25 u: Ožujak 29, 2005, 15:29:00 poslijepodne »
Pa i ja imam 13 god,a imam 1 aq od 100l i drugi od 45(za koji inace mama pizdi i govori da cu leteti van zajedno sa akvarijem i njegovim stanarima-nigrosima).Mama mi je bila tvrd orah,ali je tata popustio,jer je video moju veliku ljubavprema akvaristici.Imao sam oko 4-5 akvarija,od kojih sam neke dobio,a neke teskom mukom izmolio od roditelja)ali ih je mama razdelila svojim prijateljicama.Zar nemozes da trazis babu i deduza uskrs,petice,ili slicno?Ja stavljam na gomilu sve sto dobijem,i dosad sam skupio oko 300eura,pa ce uskoro da krene jedan>200l za Malawi ciklide.Od akvarija mozes imati i financijsku dobit.Ja sam sa 8 god uzgajao gupike i prodavao ih po komsiluku.Dobar nacin da se zaradi dzeparac.
Ruma/Srbija

Offline Nigros

• Punopravni član
    • http://serbiangodlikes.netfirms.com
BOOK
« Odgovori #26 u: Ožujak 29, 2005, 15:31:00 poslijepodne »
Inace moj prvi je bio od 8l,i nazalost nedavno sam ga razbio,dok sam ga prao
Ruma/Srbija

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
BOOK
« Odgovori #27 u: Ožujak 29, 2005, 22:16:00 poslijepodne »

Ja sam pocela davno (neznam ni koliko je to godina bilo) sa 2 akvarija od 80 l. U jednom su bile zivorotke i razne mjesane ribice a u drugom skalari i jos par riba kojima nisam znala imena (sad neznam ni kako su izgledale). Mama ih je kupila na nagovor i ona je preuzela brigu o njima. Hehe, da, mjenjala je svaka 2 mj 100 % vode tako da je sve ribe i biljke i kamenje vadila van, prala i stavljala cistu vodu direktno iz spine natrag i odmah ribe i ukrase. Zamislite, sve su prezivjele. A da, i nikada nije bilo gaseno svjetlo , mozete misliti koliko je alga bilo . Kada je skuzila da joj je to previse bacila ih je iz funkcije i ja nisam jos godinama razmisljala o akvarijima do prije par godina. A prijustiti sam si ga uspjela tek prosle godine. Zapravo, htijela sam svime time reci da nisam bila sposobna se sa 8-9 godina brinuti o tako necemu, a moja mama nije znala kako (cudno je da je imala doma knjigu u kojoj je sve lijepo pisalo a nikada ju nije otvorila).

Ok, previse price.
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Daddy G

• Punopravni član
BOOK
« Odgovori #28 u: Ožujak 30, 2005, 02:12:00 prijepodne »

Ja bi ti, kao mladom akvaristi, preporučio da budeš dobar te odma mamu i tatu počneš gnjavit da ti kupe novi akvarij. Jeftinije, sigurnije i jednostavnije je nego da ga radiš sam.

Ako si iz Zagreba nebi trebao imati problema s izborom. Evo ti moj savjet. Samo staklo dimenzija 60x30x30=54l možeš naći u Pet centru na Drvinju za ~80kn, kompletni akvarij istih dimenzija sa kompletnom opremom imaš u Bauhausu za 399kn. Ta ponuda je skroz na mjestu jer dobiješ poklopac s rasvjetom, filter, grijačte još dosta korisnih stvarčica.

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline ivborosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
BOOK
« Odgovori #29 u: Ožujak 31, 2005, 21:31:00 poslijepodne »
hvala na savjetu razmisljao sam kupit ovaj u bauhausu za399 kuna ali jos nisam na cisto s tim nekak me neprivlaci
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline Capucin

• Punopravni član
  • **
    • http://www.astat.741.com
BOOK
« Odgovori #30 u: Travanj 07, 2005, 19:59:00 poslijepodne »

Nije mi jasno zasto si potrpao toliko ribica u 20 L akvarija??

Osobno, nemam jos akvarij al se radi na jednom od 100 L,

ako nije to puno. Mozda (posto je prvi) bude malo manji iako

sam citao da je sa vecim lakse. Ali mislim da cu o tome lakse odluciti kad novci budu na hrpi .
Split / Hrvatska

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
BOOK
« Odgovori #31 u: Travanj 07, 2005, 20:06:00 poslijepodne »
Mislim da je za nekog tko ima love za naknap kako sam i ja imao kad sam uzeo prvog juwela, ovaj od 399 kuna sasvim super stvar, hebe vam se, kad bude love kupite veceg a ovaj ostavite kao backup, naravno sa ribama i svime , pa imate prostorija, sobe, hodnici itd...

Offline Cikliriki

• Punopravni član
BOOK
« Odgovori #32 u: Travanj 07, 2005, 20:47:00 poslijepodne »

ako se nemozes snaci sa starcima sjedi ih pred komp. i uloguj se na chat akv. neta a mi cemo obaviti ostalo

switzerland / schaffhausen
nisam vise Cikliriki