i opet kazem apsolutno ne.. bar za onaj prvi dio koji sam trebao citirati ali nisam.. pa s ezakompliciralo.. svi moji disputevi ( bilo ih jedno desetak na srecu) su zavrsili u moju korist i (cinjenica) ni jedan nije prelazio 20$, takodjer ni za jedan nisam item morao vratiti ni davat ikakve potvrde.. dakle islo se iskljucivo na moju rijec.
u svakoj normalnoj drzavi nebi morao narucivati varalicu za 50 kn iz japana, vec bi kod nas postojao dobavljac ili bi si mogao priustiti neki ekvivalent po visoj cijeni...
da.. predlazem muljanje.. kako kinezi muljaju nas ( primjer usb memory stick kosta 0.99$ ali je p&p 9,99 i nema mogucnosti kombiniranja.. yeah right...).. zasto im ne vratiti
takodjer imam i jako dobra iskustva sa mnogim selerima koji su mi cak i popuste davali, nabavljali stvari koje nisu imali ili sam ih trazio i slicno...
sto se tice jeftinih stvarcica.. skuplje stvari bi bio glup i nepromišljen da kupujem od xian huaoa koji mi posalje blue ray snimac za 50$ free shipping...
Zna se sto se i od koga kupuje.. i na sto treba pazit kod skupljih itema. Najkvalitetniji selleri su po mom isakustvu japanci, kanadjani, ameri i na kraju kinezi...
ebay jer jako dobra i zahebana stvar..pogotovo za n00bove...
P.S.
Nisam bas u poptunosti lazno prijavio INR... tehnicki gledano ja item nisam dobio.. samo ambalazu... jest da to ebay zove the item is signifficantly not as described i onda se odabere da je dosao polovican,.,,,
ali cinjenica je da se ja namjerno pravio grbav i item nisam dobio...
nekad treba iskoristiti rupe u zakonu...