Kolovoz 05, 2025, 04:19:38 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Heckel Discus - pitanje  (Posjeta: 1013 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Otto

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
  • Homo Delphinus is not just a concept!
Heckel Discus - pitanje
« u: Prosinac 31, 2009, 18:15:23 poslijepodne »
Pozdrav svim ljubiteljima ciklida a posebno Discusa  ;)
Zanima me dali je u Hrvatskoj moguče negdje kupiti Heckel Discus-e i koliko bi koštali manji primjerci, ako je netko kupovao?
Oni su mi tako prirodni za razliku od recimo onih Marlboro, Red Monk ili recimo Diamond, ne kažem da su ružni ali mi nije to to. Tako isto među Pterophyllum-ima najljepši su mi Altumi a ne one varijacije na temu tipa Koi i ostali ali nisam siguran dali se i njih može naći po Hrvatskim trgovinama.
Pozdrav svima :up:

Offline aquavu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
  • 095 518 79 17
Odg: Heckel Discus - pitanje
« Odgovori #1 u: Prosinac 31, 2009, 20:37:58 poslijepodne »
Koliko znam kod nas ih nema.Povremeno ima u Sloveniji kod jednog uzgajivača .Cijena je kod njega 80 eurića kom

Offline ivborosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Odg: Heckel Discus - pitanje
« Odgovori #2 u: Siječanj 01, 2010, 18:34:48 poslijepodne »
I meni su divlji primjerci diskaca puno puno ljepsi od ovih umjetnih iako sam u zivo vidio samo 3 varijateta, ali izgledaju predobro...

E sad dosta su skupi i puno su osjetljiviji od ovih uzgojnih, pogotovo F0...ali ovi daljnji mrijestovi su vec koliko toliko prilagodjeni na zivot u akvariju, e kad tome dodas njihovu cijenu onda je to puno riskiranja, puno novaca, a rezultat nije zajamcen, i upravo zato ih ima jako malo,

a kajs e tice nabave u Hrvatskoj, u ducanima nema sigurno ali bi se vjerojatno dalo nabavit
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)