Fotkano je mobijem pa kvaliteta nije osobita, no nadam se
da se unatoč odbljescima i manjku oštrine može dobiti dojam mojih početničkih uradaka:
Malawi 400L-Filtracija overhead 1300l/min, vanjski filter Haquos 1400l/min, unutrašnji 3 in 1 Duetto Cobra 130 - 550l/min
Rasvjeta-4x54 T5, no uključene su 2-je samo zbog adekvatne rasvjete za ciklide (11h on/23h off)
Grijač 300w (u stanu je uvijek 24C, pa mislim da je sasvim dostatan)
Podloga-stripor, na njemu bijeli pijesak cca 5-6cm i 1cm bordo šljunak granulacije 1-3mm
Kamenje cca 25kg, poslagano uz tek jedno ljepljenje (prolazi) silikonom
Pozadina straga- JBL ak me pamćenje služi iz Pet shopa (učvršćeno silikonom straga)
Zračna pumpa AP-180, plus jučerašnji dodatak lava rock s rasvjetom iznutra i difuzorom konektanim na zrač.pumpu (nisam stigla opalit foto)
"slatkovodni mix" 55L
FIlter- unutrašnji 3 in 1 Duetto Cobra 130 - regulirano smanjen na 450l/min
Rasvjeta- 18w, tropical lamp JBL (10.30h on/22.30h off), znam premalo, ali trenutno mi manjak kn za više
Grijač 50w
Pozadinu bih trebala danas konačno nalijepit
Stanovnici: 6 Rodostoma, Švertovi m,ž i beba, Plati m,ž i 2 bebe, 2 pandice, 1 sijamski algojed
Bilje: 2x japonica, 1 anubias nana, 1 anubias b., 2x echinodorus, 12 balopa monmeri, 3 cambomba c. (malene, ne vide se još u potpunosti) i 1 "djetelina" (ne znam drugo ime), 1 cladophora aegagropila, 2 mahovine ovijene oko 2 kamena s rupicama