Hvala na pohvalama !!
postavka je odlicna 
puno mi se svidja kako biljke zdravo izgledaju 
a i onaj sat u odsjaju je dobar

Sat je od mog chaleta koji je i slikao akvarij jer se iz hobia bavi fotografijom i to makro snimcima kukaca i cvijeca. za slikanje nije bas imao puno vremena pa su slike takve kakve jesu (dosta sam ih cropao i pojacavao svijetlo). a i on nema iskustva sa slikanjem akvarija, pa eto. evo i linka na njegov fotozine.org profil ako netko zeli vidjeti sta koristi od fotoaparata i objektiva jer ja nemem poima..
http://fotozine.org/?omen=Amigoimas li ispod kakvu podlogu ili obicnu zemlju za cvijece ili je samo sljunak???
podloga je pecena glina ispod i mislim da sam je malo previse stavio. na nju sam stavio crni sljunak granulacije 3mm. ne koristim nikakve tablete za gnojenje vec sipam jednom tjedno PROFITO i svaki dan EASYCARBO.
prije par dana sam poceo dodavati co2 pomocu diy smjese ali mi nesta neide kako treba jako mi sporo izlaze mjehurici. svi spojevi ne cure provjereno. receptura je po Canibalovom receptu.
mjehurici idu na nutrafinove ljestve mada sam mogao mjehurice pustiti u vanjski filter (bolje bi se otapao co2) ali se ljestve svidaju boljoj polovici, a ona je uvijek u pravu... hehe.
akvarij je 40ak litara
filtracija je vanjski TETRA EX 600 ali bez aktivnog ugljena (za sada ne treba! kuc kuc kuc.)
P.S. ako netko treba L, T, konektore za crijeva 10,8, 6mm i regulatore protoka za crijeva od 6mm neka se javi na pp. konektori su FESTO-vi i jako kvalitetni. super za srerditi guzvu od šlaufa iza akvarija. ostalo mi ih je jedno desetak komada od svih pa da nekome pomognem ako ih treba. poklanjam ih po okolici osijeka. mozemo se naci na piwu.
P.S.S. Zute biljke su Hygrophila corymbosa ali na aqua-art je objasnjeno da sto je svijetlo jace to su listovi zuci. hmm.
dok crveni Ludwigia arcuata nikako nemogu posaditi kako treba. ako ga ubodem u podlogu izvuce se jer coridorasi su neumorni, a ako ga lagano povezem uz kamencic potrune na mijestu gdje je povezan. grrrrr. korijenje mu jako sporo raste. i cini mi se da nece jos dugo...
eto komentirajte...