znam da možda nije ok sve ovo al nemogu prešutjet...

na jednom drugom forumu se prije par dana učlanio član guppy_ribice i kaže:" jutors sam kupio bette, sve sam pročitao o mrijestu i ubacio sam ženku kod mužjaka ,što trebam sada??"
normalno svi smo mu rekli da je prije samog mrijesta potrebno sve nabavit i pripremit,hranu, itd...i najvažnije prije mrjesta treba proc "kondicioniranje" ili ti ga tovljenje riba da ojačaju za mrijet koji je jako iscrpljujuć. i on opet po svom ,ribe tek došle iz dučana, u šoku, možda bolesne i on ih odma bucne da se mrijeste

i svi ga opet pokušamo urazumit i onda počne govoirt da "sve sam pripremio!nece ništa krenut po zlu.Jedva cekam da se šoraju!!!mužjak i mužjak"

i baniran je , i nakon 1 dana se pojaviovaj član i opet sve ista situacija , tematika, i sumnjam da je to druga osoba jer sve isto opet radi, užas

oprostite na svemu ovom ali nije u redu na jednom forumu ga urazumit da sve krivo radi, i onda o istom opet na drugom.Očito neshvača da to nije tek tako iz gušta doc i napravit, jer nije akvaritika mučenje riba