0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Oh Delbi.... Boli me trbuh od smijanja!!! Nisi jedini koji s rukama dira oči nakon čilija.. Znam kak' je to.
Citat: Iris - Lipanj 02, 2011, 12:33:57 poslijepodneOh Delbi.... Boli me trbuh od smijanja!!! Nisi jedini koji s rukama dira oči nakon čilija.. Znam kak' je to. Ako mislis da je to tako strasno zamisli kako to izgleda kada nakon vadjenja sjemenki zaboravis sto si radio i krenes na pisanje....oci su mila majka naspram ovoga ,,,vlaze se i ispiru same samo ih se ne smije trljati, ali ovo drugo je PAKAO !!!!
Ha, ha, ha... krepo sam...ti si lud...i one obične ljute papričice peču ko sam vrag....tebe čovjek može na svašta nagovorit....dobro da nisi bio sa nekom gay ekipom.....
....dobro da nisi bio sa nekom gay ekipom.....
mrav , andrej ekipa u banani sam totalnoj ... procitao sam cijelu ovu temu skoro 2 puta i dalje mi ne uspjevaju biljke ... nego nije to toliko sad vise ni bitno , nego zanima me dali sada ja mogu ponovno zasaditi sjemenke ili moram cekat iducu godinu pa sve ispocetka ! ps. ukoliko je moguce ponovno saditi molio bih Vas da mi napisete u kolikim vi posudama/teglama drzite biljke i kada ih presađujete , nakon određenog vremena ili kada biljka dosegne određeni stadij razvoj ili kako vec ...
Kako izgleda mladi plod habanera?za sad je plod zelen i nema bas oblik habanera..vjerojatno zato sto je plod mlad,nisam nikad uzgajao pa pitam