ne kužim ovo ..cikliranje za školjkaše,pusti da se ciklira kako treba...ista je stvar.
Calvusi su zakon! 8)ali nije dužina baš nešto dobra..malo je to..jedino jednog da nabaviš..kao ja recimo ženku...one su male..(ali sad ide van jer slažem 80x30 tanganyiku i nabavljam joj dečka(narasla je a šteta ju ne mrijestit kad je raritet)..neće multići unutra(

maa...bolje će im biti samima..) za početak samo oni a kasnije par ocellatusa(možda) i transcriptus)
Nabavi više ženki i jednog mužijaka..eventualno dva..i pusti ih da se sami razmnožavaju..sami će oni to napunit ili pak skresat,nemaš brige i ne brini se...nije to matematika,ja sma počeo sa 2 mužijaka i 3 ženke..sad ih je...a nemam pojma,pun klinac,oko 12 sa prugama sigurno,i još malenih hrpa.
Ne bih brichardije stavljao...

stavio bi rađe transcriptuse....ali pripazi,meni su moji ubili transcriptusa...a bio je duplo veći od njih(opasni su multići)onda sam nabavio veliku ženku i sad je super ali mora imat kamenje...da se zavlači...i dobro isplanirat teritorije,ona mi je ok i ne diraju se...zapravo svako ima svoj teritorij i sve je super,čak i jedu skupa.lol učinio sam ne moguće.
zašto u 4 grupe? ama nije to neka filozofija,samo stavi i pusti ih kad se zaciklira...
kasnije ćeš vidit hoćeš li morat grupirat ili ne..ja sam imao grupiranu na dvije skupine pa sam onda dobacio još školjki i sad je samo jedna grupa....