0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja tamo već duže vrijeme nabavljam vodene pumpe, recimo pumpe od 1000 l/h protoka pokazale su se izvrsnima. Imaju keramičku osovinu i neuništive su praktički, a kineske i to za 75 kn. Takodjer kupujem tabletiranu hranu predvidjenu za somove, a hranim s time odrasle malawi ciklide i skroz je ok, potrošio sam je na kile do sada, cijena je isto prihvatljiva. Imaju i spirulinu u prahu što nisam baš vidjao po drugim dućanima. Takodjer tamo kupujem sušene kozice kojima hranim morske zmijače jer lakše primi krakom suhu kozicu od zaledjene koja je skliska.Nemojte suditi po općem dojmu dok se šetate po dućanu, nije dućan nekih razvikanih brandova, ali ako znate što vam treba i napravite malu selekciju ponudjenog, da se naći svega korisnog za manje novce nego drugdje. Naravno da neke stvari nećete pronaći jer ih ne nude, tipa Eheim filter ili JBL osmozu. To nabavite negdje drugdje, kaj sad!Imaju isto tako dobar izbor akrilnih akvarija koje drugi ducani nemaju!Meni su se pokazali ok, garancije rjesavaju po principu, donesi pokvareno i dobijes novo, sto je fer, jer kad ti nesto krepa treba ti zamjena odmah a ne sutra ili za par dana.U svakom dućanu da se naći nešto što drugi nemaju, pa tako i u ovom. Mora se priznati da kad vidite izbor hrane za pse i mačke, da se naslutiti da im akvaristika i nije na nekom značajnom mjestu, pa je prema tome i izbor u skladu s poslovnom politikom.
i ja sam gledao te lampe... al kakve su to žarulje unutra ??? ja takve nikada nisam vidio (bar ovo što sam ja gledao)... šta ćeš kad ti to crkne?!?!
pa piše westgate samo je tebi to maloooo daleko
Citat: cicovspu - Prosinac 31, 2009, 07:50:03 prijepodnei ja sam gledao te lampe... al kakve su to žarulje unutra ??? ja takve nikada nisam vidio (bar ovo što sam ja gledao)... šta ćeš kad ti to crkne?!?!Drugi izbor nisam imao, akvarij mi je premalan za ista vece, lampe su od 9w , a evo nasao sam i na netu link kako izgleda http://www.alibaba.com/product-free/240085213/AQUARIUM_LIGHTS.htmlNadam se da je to dovoljno za moje biljkice ?
Citat: Sipo - Prosinac 31, 2009, 10:02:33 prijepodneCitat: cicovspu - Prosinac 31, 2009, 07:50:03 prijepodnei ja sam gledao te lampe... al kakve su to žarulje unutra ??? ja takve nikada nisam vidio (bar ovo što sam ja gledao)... šta ćeš kad ti to crkne?!?!Drugi izbor nisam imao, akvarij mi je premalan za ista vece, lampe su od 9w , a evo nasao sam i na netu link kako izgleda http://www.alibaba.com/product-free/240085213/AQUARIUM_LIGHTS.htmlNadam se da je to dovoljno za moje biljkice ? Imam takve dvije lampe samo od 13W i za sada sam prezadovoljan. Kupio sam ih u Buzinu, imaju od 9 W i 13 W.Što se tiče izgleda žarulja ovako otprilike izgledaju i ja mislim da se daju promijeniti jer sam rastavljao lampe i čini mi se da neće biti problema kod izmjene.
Nalijepi si i reflektirajuću foliju, dobit ćeš više svjetla.
Citat: ChILd_ReBoRn - Prosinac 02, 2009, 05:24:00 prijepodnesvi repicevi ducani su smijesni... od prvog ikad otvorenog.. nadalje..
svi repicevi ducani su smijesni... od prvog ikad otvorenog.. nadalje..
jel ima u westgateu terarističke oprema
Citat: željo - Siječanj 03, 2010, 08:48:42 prijepodnejel ima u westgateu terarističke opremaIma nesto, ne puno al ima, bas sam vidio jucer vanjski termometar (onaj koji se zaljepi za staklo vani) po 12kn
Citat: Luki - Siječanj 02, 2010, 22:57:24 poslijepodneNalijepi si i reflektirajuću foliju, dobit ćeš više svjetla.Di se to moze nabavit ?
Citat: Sipo - Siječanj 03, 2010, 00:17:51 prijepodneCitat: Luki - Siječanj 02, 2010, 22:57:24 poslijepodneNalijepi si i reflektirajuću foliju, dobit ćeš više svjetla.Di se to moze nabavit ? Ja sam ju u bauhausu nedavno kupio.
Imas koju sliku da vidim kako si to slozio ?
Citat: Sipo - Siječanj 03, 2010, 10:47:42 prijepodneImas koju sliku da vidim kako si to slozio ?Nemam, skineš ovu plavu plastiku (gornju) i nalijepiš, nema tu velike mudrosti.
Sto se tice ovih lampi: Kakvo je stanje sto se tice algi/bilja?Planirao sam napraviti mozda neki mali kozicnjak, a vidio sam takve lampe u SB, pa me zanima jesu se pojavile alge sa upotrebom ovih lampi i da li biljke uspijevaju pod njima.
Kupio ja jucer malu lampu za moj 10l akvarij, cijena 135kn, dali i popust na gotovinu il nesto tako da je ispalo 110kn. Kineska je, al radi fino
Citat: Sipo - Prosinac 30, 2009, 17:44:48 poslijepodneKupio ja jucer malu lampu za moj 10l akvarij, cijena 135kn, dali i popust na gotovinu il nesto tako da je ispalo 110kn. Kineska je, al radi fino Mislim da se to tih lampi ticalo, a ja sam ih u SB vidio za oko 120 kn