Pozdrav drustvo,kao prvo htio bi se izviniti administratoru foruma koji je htio od mene kupiti diskuse pa sam na kraju rekao da su prodani ali sam slagao jer mi je bilo zao rijesiti ih se!Nego da predjemo na problem .U akvariju od 260 l nalazi se 6 diskusa 3 kom malboro-pegon neki mix,jedan red white koji je malo u zaostatku ,nije bas najbolja riba ,jedan smedji tirkiz i jedan snake skin,ribe jedu odlicno imaju odlican apetit,odlicnih su boja kao sto cete i vidjeti u videu,normalno se krecu nisam ih isprepadao s nicime,temperatura vode je 29,e sad kolega Darko iz vk mi je rekao da bi mogao biti problem sa fosfatima sto sam i ja pomislio pa sam prije 2 dana ubacio u filter fosfat ex ,filter je tetra ex 1200,pomislio sam na fosfate jer su malo brze alge pocele rasti a i hranim ih sa purecim srcem pripremljenim po receptu 4 puta dnevno,testere nisam nikad koristio niti mjerio parametre vode,voda je cista pipovaca od malena i ribe su iz domaceg uzgoja i uvijek je bilo sve u redu,izmet im je normalan,necesu se od niceg,skrge su normalne crvene boje nema nikakve sluzi,neznam sta bi moglo biti,sumnjam na skrzne parazite ali nevidim nikakve simptome koji bi upucivali na parazite osim ubrzanog disanja,izmjenio sam 50 POSTO VODE KOJA JE UVIJEK TRETIRANA EASY LIFE-OM FFM,i u akvarij stavljam 2 x mjesecno preporucenu dozu ,pomozite molim vas ,trebam vase misljenje ,sto mi je cinite ,pogledajte video pa prosudite,by the way mozete dati i pohvale za akvarij ,sugestije ili kritike kao i za ribe sve je dobro doslo

Evo i video: