Kolovoz 06, 2025, 18:49:20 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: diskusi-promisljanje  (Posjeta: 756 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pinko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://www.del-bianco.net
diskusi-promisljanje
« u: Veljača 24, 2005, 09:57:00 prijepodne »

kao prvo....napomenuo bih, nisam nikakav skrtac...samo promisljam malo.....

znaci...da, moze se reci da sam pocetnik, ali, vidjevsi tu na forumu slike crvenih i plavih diskusa, zaljubio sam se.......

e sada, moje je razmisljanje u smjeru, svi kupuju i prodaju, vec velike i odrasle diskuse (kojima cijena raste sa velicinom istih)...u cemu je fora, zar nije ljepse i interesantnije uzeti si malu ribu(ribe) te uzivati u brizi za njih i uzivati u njihovom rastu i napretku???

ili negdje grijesim????
Pula / Hrvatska://www.del-bianco.net
Na svijetu su samo dvije svari beskonaene, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam bas siguran. EINSTEIN

Offline D.I.T.

• Punopravni član
diskusi-promisljanje
« Odgovori #1 u: Veljača 24, 2005, 11:46:00 prijepodne »
pa je , zanimljivije i bolje je uzeti male ribe, ali ako imaš vea 6-7 odraslih onda kad kupuješ, novi moraju biti približne velieine, jer ako su maleni me?u odraslima mali zakržljaju i imaš diskusa zvanog VELKO OKO
Zagreb/Ravnice

Offline pinko

• Punopravni član
diskusi-promisljanje
« Odgovori #2 u: Veljača 24, 2005, 11:51:00 prijepodne »

uf...ja se vec zabrino da sam rekao nesto 100% bez veze i da me svi ignoriraju.........

da...kad tad(hahaha, vrlo brzo) imati cu i ja diskuse.......i, kao pocetnik i neznalica, uzeo bi si male i gustao u njihovoj brizi i rastu...
Na svijetu su samo dvije svari beskonaene, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam bas siguran. EINSTEIN

Offline zoky

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
diskusi-promisljanje
« Odgovori #3 u: Veljača 24, 2005, 18:30:00 poslijepodne »
samo hrabro napred i moje prve ribe su bili diskusi i do sada nisam imao problema s njima da kucam u drvo ...
Sve što sastaviš raspadne se prije ili kasnije.

Offline HRVOJE

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
diskusi-promisljanje
« Odgovori #4 u: Veljača 25, 2005, 08:45:00 prijepodne »
..problem kod kupovine malih Discusa je taj da nikada ne znaš šta aeš dobiti,zbog toga smo svi svjedoco raznim prevarama...može se dogoditi da skupo platiš nekog marlboro ili San merah varijeteta,a kad poenu dobivati boje vidiš da se radi o daleko jeftinijem red-tourquisu...zato je nabolje kupovati ribe velieine 6-8 cm koji se lagano prilago?avaju novom akvariju,i vea imaju osnovne boje i šare buduaeg varijeteta...u inozemstvu,to je najeešaa velieina koja se ne?e po trgovinama

Offline pinko

• Punopravni član
diskusi-promisljanje
« Odgovori #5 u: Veljača 25, 2005, 08:58:00 prijepodne »
ovo je vec vrlo smislen odgovor....hvala najljepsa....a, definitivno...spremam se uzeti si tih divnih ribica.......jedno 4 komada.....samo jos da pripremim jednu stvar(akvarij je spreman)........zenu......