4 cm nije malo. dapače, mislim da je to i previše za ovo kaj je meni u glavi i akvariju. financijski, stroj nije jeftin, zato mi je na pamet palo , ovo kaj mi je palo, što se tiče probe. slijedeća stvar je , nema lika na ovom svijetu koji nije bar jednom poželio morski aq. obzirom da si neki od nas ne mogu ili ne žele priuštit nuzproizvod morskog akvarija, a to je ona industrija koja ga prati...

za morski treba prije svega bit volja (moje mišljenje). na koliko stvari potrebnih i nepotrebnih (čitaj budalaština) čovjek potroši ljute pare. velim, ovo nije jeftina igračka, al nije ni hobistički bicikl i sl za 20-30000kn....
u ciklidnom ribe ne koštaju 500-1000kn, kamen od 1000eur, ne treba sump, hladnjak, co2, kojekakvi
xxxmetri i aparati, kilowati rasvjete, itd... što bi sveukupno značilo slijedeće: ono malo truda , pažnje i tehnike koju afrikanci zahtijevaju je malo u odnosu na ono kaj pružaju u trenucima mentalnog odmora koji je nečest, danas. pa dat koju kunu više, za gušt (čitaj pivu i ćevape), i nije previše, a vjerujem da to niko nikom ne zamjera.

- btw, imam frenda koji za kablove za zvučnike ili činč kablove daje po 15000kn, a lampe za pojačalo po 300-400eur.

rezime: svaki bedak ima svoje veselje.