teoretski se može stavljati PH- u akvarij ako imaš puno iskustva i dobro poznaješ svoj akvarij.... ako ideš po gore navedenom naeinu, bolje manje nego taman, još uvijek tvrdim da se ne smije stavljati u akvarij direktno.... zašto:
konstantno stavljanje PH- djeluje kumulativno, tj. konstantno djeluješ na karbonatni pufer koji treba biti konstanta da bi imao kolko tolko konstantni PH, a to je bit zašto neko stavlja, odnosno, htio stavljati PH- u akvarij.... ako karb. p. nije konstanta, PH ae divljati i pod uvijetom dasu CO2 i kisik, da opet kažem konstanta... ako CO2 i kisik imaju promijenjive vrijednosti ili možda fulane vrijednosti, ribe odlaze kod velikog NEME....

mislim da je pametnije koristit PH- za vanjsku pripremu vode na odre?enu vrijednost ili prilikom prvog tretiranja akvarija dok se ciklira direktno u akvarij dok nema riba....(akje to uopae iko nekad radio, al neka) ... treba naai svoju formulu za uspjeh izvan akvarija, a ne isprobavati u akvariju....
u principu sve se može al i ne može.... ista spika sa mutacal smolom... nigdje ne piše da ne može direktno u akvarij a pobilo mi ribe jer je digo PH..... inaee mi je to malo perverzno svakodnevno održavanje PH, a svi znamo kao što DIT kaže da im i na 7.5 neae biti ništa...... bolje se ne zaj*** ak nisi siguran....

eto tolko od mene