Moram vam priznati da se nisam nadao da će vam se tako sviditi...

ali zatitralo mi je oko srca....i trne mi ruka u jbga infarkt...

Ovako ovim putem bi htio zahvaliti nekih meni dragim osobama koje su puno pomogle u mom aquascaperskom i naravno akvarističkom sazrijevanju...: kao prvo mojoj teti-babymum(dobri duh a.net-a),Teehee(R),Cigo,myself,aquavu,Sarita,Ninina mama,ribovlasnik,Pamook,Pandorica,985plavi,Neve,Brka,Dražen79...i vjerovatno sam još nekog zaboravio...ovo su ljudi koji su mi svatko na svoj način pomogli...netko s donacijama bilja,riba,netko sa savjetima,netko sa podrškom,netko sa izradom aq,-uglavnom sve sa njih žicao bar jednu uslugu i svi su učinili sve da mi pomognu i zato još jednom HVALA!
Da probam svima odgovoriti...
željkoc-da dobio sam taj dojam iako nisam ni skužio da dijeluje baš toliko veći...
aquavu-ma šta profesionalac-ma ni Lupino ne bi bolje! thnx
Cigo-tko čeka taj i dočeka...

još i kamenje kad posložim...i još koji savjet kad udjeliš...pati Takashi pati...

alen051 - potrudiit ću se naći još koju frontalnu!
Zeleni-to je jedan od 4 akvarija-a svi biljni...ne planiram previše mahovine...imamo slične zamisli.
cannibal-i meni je krivo što je prekrupno i zato sam morao od cube odustati a nemam volje vaditi sve van i stavljati novi...
Vele bit...rio požude-ma legendo!
Sarita-pola bilja je unutra od tebe stiglo, a ostatak od Cige..-a jesam sponzoruša...
Area5189-thnx,da dika-morao sam staviti neko naše ime malo za promjenu da ih ima...