Iz Osijeka sam i imam 40l akvarij sa jednom zlatnom ribicom. Imala sam 4 kom. sa čistačom ali su mi nažalost "otišle".

Inače, bavim se više amaterski ali pokušavam priječi u pro!

Redovito čistim akvarij i vodim borbu sa algama. Trenutno mi ribica ima parazita kojeg se nemogu nikako riješiti!!!! Svaka pomoć i savjet bi mi dobro došli!
Pregledala sam vodić za početnike, čitala milijon vaših komentara, pitanja, savjeta što mi je donekle razjasnilo neke stvari koje sam krivo radila tako da ću se potruditi svojoj ribici pružiti što bolji život!

Trenutno pokušavam uništiti parazita što mi ide nekako teško... Koristim tekućinu sera costapur. Sada će mi biti 4 put da koristim tu "terapiju" pa baš i nevidim neko poboljšanje. Inače, to mi je preporučio prodavač u Pet shop-u... Rado primam savjete za boljim lijećenjem!
Ribicu imam neko vrijeme, ne znam točno koliko dugo i ne baš jako dugo, zaboravila sam...

Planiram kupiti žive biljke i možda još koju ribicu. S obzirom da nije velik akvarij i da je filter ogroman uzela bi samo jednu ribicu, najvjerojatnije teleskopa jer su mi fenomenalni! i možda dva ancistrusa, jednog za dno i jednog za staklo (ako to postoji...). Još jednom primam sve savjete i kritike pa navalite!!

Pozdrav!!!