Kolovoz 09, 2025, 05:25:43 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Ribice  (Posjeta: 1688 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline miho22

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 38
Ribice
« u: Studeni 03, 2009, 22:49:30 poslijepodne »
Sobzirom da sam relativni početnik, kao klinac sam se opekao s jednim 15 litarskim akvarijem, ovaj put sam odlučio pametnije u sve krenuti, odnosno planirati... mislim nabaviti jedan akvarij od 120 litara i sve nekako unaprijed odabrati pa me zanima dali sam odabrao dobru kombinaciju ribica... sijamske algojede, gupije i/ili platije i Trichogaster chuna. Svaki komentar i prijedlog je naravno dobrodošao.

Offline viky_16

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 31
Odg: Ribice
« Odgovori #1 u: Studeni 03, 2009, 23:40:32 poslijepodne »
svakako dodaj corydorase(čistače za dno) i 2 ancitrusa...sto se tice sijamskih algojeda ja bi stavila 1 max.2 kom.
Nadam se da si svjestan da su guppyji i platyji živorotke koje se jako brzo kote.
Kombinacija nije loša samo bi ja stavila možda uz ostatak riba umjesto platija stavila mollije :up: :up:
Ako morate birati između dva zla, odaberite ono koje još niste probali....

Offline berina.selvedin

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Studeni 12, 2009, 21:00:23 poslijepodne »
Ja ti svakako predlazem cistace kako mi nazivamo muljare i staklare! ja imam i gupi i moli, jednom sam ih izmrijestila i znas koji je to uzitak dozivjeti... sretno

Offline tikky2

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Studeni 12, 2009, 21:08:40 poslijepodne »
aji ćeš držati živorotke nabavi trave koja pluta, tako će se dio malaca u nju zavuć,  a dio će ostle ribice pojest, tako ti se neće stvoriti prenapučeni akvarij