dimenzije 180×70×70
pumpa fluval x5 ,grijać 300 w ,2 lampe 40w,pawerhed 802
kamen sam nabavio prije par mjeseci ,kad su kod mene radili dvorište pa su pun kamion tog kamena dovezli što im je služilo za neku podlogu .
Svidio mi se pa reko da probam.
Puno ljepše izgleda u živo ,ne znam postaviti slike da vidite kakpo je to izgledalo i kako se rsdi.
Treba sam ove neke pukotine zatrpati siliknom i posuti sa sitnim kamenom kojeg sam usitnijo, pa skoro ko prašina .
Prvo sam nabavio pleksi ,njega sam pogulio da strana bude hrapava ,pripremio bušilicu ,tiple 6 mm,silikon,turpiju fleksericu ,hilticu ,macolu i dobru volju.
Stajao sam tjedan dana iznad tog pleksa i nizam znao šta sad ,imao sam u glavi viziju ali nikako da poćnem.
Slago sam to kamen simo tamo ,ovako onako dok nisam dobio neki izgled koji sam htio,najgore mi je bilo sve posilikoniram ,stegnem i onda vidim da bi taj kamen ljepše stajao negdje drugdje ,tu se puno vremena izgubi sve to trgaj i ponova i tako više puta .
Mali detalj su isto zeznuti jer se prvo mora sve posložiti da se vidi dali je to to ,ee onda kada se odlućite na knaćnu verziju skinete tih neki 40 - 50 kamenćica i poćnete šarafit i ljepit,problem je taj što zaboravite kako je to bilo složeno i tu se gubi puno vremena,da otprilike složite kako je bilo.
ukratko to je to još se radi na njoj.