Srpanj 19, 2025, 23:39:59 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Živa hrana za ribe  (Posjeta: 9114 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Antimon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Odg: Živa hrana za ribe
« Odgovori #25 u: Listopad 27, 2009, 19:09:14 poslijepodne »
ne govorim o odokativnom izgledu već o "sanitarnim" uvjetima u kojim su držani,...kad mi to netko upakuje stavi svoj brand i izveze u drugu državu znam da je to prošlo veterinarski nadzor,... a hranit ribu sa crvićima iz vrta ili uzgoja nekog ribiča???
Ne, hvala!

Offline pega777

• Punopravni član
    • http://www.google.com
« Odgovori #26 u: Listopad 27, 2009, 19:22:31 poslijepodne »
ja sam jedno vrijeme hranil kornjaču s crvićima i sve je bilo ok makar su mi svi govorili isto kaj i antimon. da se to drži u nehigijenskim uvjetima da je bolje davat gujavice i sl. i ribice vole crviće ali kod mene su jedino veće guppy ženke mogle pojest sitno narezane pa sam prestao s time. možda bi ih bilo lakše raskomadati smrznute  -? inače sam nagdje pročitao da gujavice i crvi za ribičiju imaju istu proteinsku vrijednost
pegaC
Prelog

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #27 u: Listopad 27, 2009, 19:28:56 poslijepodne »
ma govorim o proteinskoj vrijednosti, a ne o sanitarnim pregledima i ostalim stvarima, a crv kak znate nastaje na lešini kad muha stavi tam svoja jaja, nema druge mudrolije...

sam sam pital da vidim ak netko tak hrani,a noenke budu ond ai dalje jele listiće, ne bune se nimalo, hm...kad nemaju kaj drugo :D

Offline maliapostol

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Listopad 27, 2009, 20:05:44 poslijepodne »
kaj nemas neki nacin da ti posalju crvice iz zagreba ili di ti je blize ili ti neko povremeno ide sa autom i sl.
Odrasto sam al na kratko bit cu dijete zivot cijeli...C.J.

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Listopad 27, 2009, 20:07:10 poslijepodne »
kaj nemas neki nacin da ti posalju crvice iz zagreba ili di ti je blize ili ti neko povremeno ide sa autom i sl.

ne da mi se s tim još zahebavat, jest će one meni listiće dalje, ak su do sad žive bit će i dalje, a tak i tak su mi ribe samo sporedna uloga, ne me krivo shvatit :D