2. od 20l:
Volumen: 20l, dimenzije...ne da mi se mjeriti

Filtracija: 2x hang on; 1) Atman hang on 100l/h, 2) HBL 300l/h
Grijač: Atman 50W - 26°C
Rasvjeta: 2x8W = 16W + alu folija (stavljena čisto da mi svjetlo ide u akvarij, a ne i okolo

) - stakleni pokrov u funkciji poklopca
Podloga: pomiješani sivkasto-bijeli i crni šljunak, granulacije cca 2mm, bez ikakve hranjive podloge, ali bilje se ne buni dok ga gnojim povremeno EC-om, redovito Profitom i neeeeekad tableticama Crypto.
Biljke:
Hygrophila polysperma, Limnophilla sessiloflora, Java moss, Rotala indica, Anubias nana, Anubias pygmy nana, Cryptocoryne (ove u prednjem planu, ima ih svakakvih :NP: ),
Microsorum pteropus, Saggitaria subulata u pozadini - razlog stavljanja iste u ovaj akvariji i dalje nije poznat

,
Microsorum windelow i Bolbitis heudelotii koje ne vidite, ali se nalaze u desnom kutu, stražnji dio, ali se nikak ne vidi..baš je taman taj dio :? A nije u stvarnosti, morat ću to jednom posebno slikat

Fauna:
Red cherry shrimps (15-ak komada), kozeki su došli u prošlu nedjelju... imam i ovu 1 sliku kozice, gdje se vidi da baš i nije najcrvenija, al valjda im treba neko vrijeme da se priviknu..dok recimo imam jednu koja je jako crvena...valjda tako mora biti

Slike: