0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zasto bi bio prevelik??
ti mene zekaš zeki ili...
akvari ima 180 l.još ću ga nakrcat kamenjem i mahovinom preko njih i izgledat će mrak
Citat: bea - Listopad 24, 2009, 16:08:07 poslijepodneakvari ima 180 l.još ću ga nakrcat kamenjem i mahovinom preko njih i izgledat će mrakuuu... onda je stvarno velik panj meni ječak i OK, da se tu nešto napravit, ostavi ovu sagitariu (ako dobro vidim) u prednjem djelu da se još zgusne, ja nebi puno kamenja stavljao unutram nebi uopće ustvari nego bi probao neke tanje grane nadodat ovom panju da izgledaju kao njegovo korijenje koje ide u zemlju, pa na njega mahovinu eventualno.... onda bi bilo kao da usred akvarija raste neko drvo (tak sam si ja to nekak zamislio )
Citat: bea - Listopad 24, 2009, 14:49:52 poslijepodneti mene zekaš zeki ili...mislio sam na litazu akvarija....pa da, iskreno da je jos veci akv bolje bi pasao,ali kakve veze to ima glavno je da se tebi svidja...a i uzivo sigurno drugacije izgleda kad stanes pred akvarij...fotografija tesko docarava litrazu akv jedino ako nemas neki marker u kadru pa da usporedis....