0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa super je ispalo konzola sa lampama ti je pomicna ili je zaljepljena ?poklopac je od forex-a ?moze koja slika od ispod ?
Super si odradio poklopac, sta mislis da sve ojacas nekom crnom tapetom kontam... da se ta uvijanja izbjegnu... mlatim onako bez veze kontam...al eto meni je nakako draze bez poklopca samo staklo preko akvarija al ipak.....ove mi moje lampe sto imam strse nekako izgleda da cu ipak nesto radit slicno... sa cim si lijepio forex.
Citat: moke - Listopad 23, 2009, 01:12:44 prijepodneSuper si odradio poklopac, sta mislis da sve ojacas nekom crnom tapetom kontam... da se ta uvijanja izbjegnu... mlatim onako bez veze kontam...al eto meni je nakako draze bez poklopca samo staklo preko akvarija al ipak.....ove mi moje lampe sto imam strse nekako izgleda da cu ipak nesto radit slicno... sa cim si lijepio forex.Staklo blokira previse svjetla i nije preporuceno za akvarij gdje je vazna rasvjeta za biljke. Plexiglas je u tom smislu nesto bolji ali ni on nije ludilo od rjesenja.
Citat: majstor76 - Listopad 23, 2009, 10:03:58 prijepodneCitat: moke - Listopad 23, 2009, 01:12:44 prijepodneSuper si odradio poklopac, sta mislis da sve ojacas nekom crnom tapetom kontam... da se ta uvijanja izbjegnu... mlatim onako bez veze kontam...al eto meni je nakako draze bez poklopca samo staklo preko akvarija al ipak.....ove mi moje lampe sto imam strse nekako izgleda da cu ipak nesto radit slicno... sa cim si lijepio forex.Staklo blokira previse svjetla i nije preporuceno za akvarij gdje je vazna rasvjeta za biljke. Plexiglas je u tom smislu nesto bolji ali ni on nije ludilo od rjesenja.pleksi je gore rješenje jer se svija od topline(probao)ma dovoljno je čvrsto i ne uvija se nimalo(doslovno ni mm) poljepljeno je trenutnim ljepilom.
super to izgleda, koju debljinu forexa si koristio? P.S.@ moke: postoji posebno ljepilo za forex, možeš ga kupit tamo gdje kupiš i forex, trebalo bi biti...