Evo uzeo iphone 4 prije par dana.
Telefon je strava !
de mi reci...šalješ li išta preko BTa na bilo koji drugi mob??? osim da je iphone??
Ja nisam nikad uključil BT osim za hands free , a za prijenos koristim internet.
8( baš gledam što frend kaže(malo se raspravljamo) "Ne želim ni ja da mi mobitel vrti divx dok prebacujem neku sliku sa moba na mob (to ipak traje 5 sekundi), ali mi je retardirano da SVI mobiteli proizvedeni kad i 1. iphone to mogu a Ipjhone nemože. Vjerojatno se u Apple-u smiju svim svojim vjernim kupcima koji svaki iphone mjenjaju za novi jer da su to sve ubacili u jedinicu (a mogli su), četvorke ne bi ni bilo."
90% ekipe ne zna ni iskoristiti 20% mogućnosti smartphonea....šteta...(hebi ga,ima nas 10% ekipe koji smo frikovi. a za neke stvari mi uopće ne treba neki novi model smartphonea)
al fakat,sad čitam što pišete,stižee petiicaaa

fakat ovi u appleu forsiraju to unapređivanje iz "broja" u "broj".Sve je to mogla imat i jedinica...ok nama ne treba ali eto bezveze primjer...video konferencija! pa hebo te to ajfon ima tek sad jel tako? pa to su stari Nokijini modeli prije 6 godina imali...(a i druge stvari da ne nabrajam)
jedino za što skidam kapu je to što je apple napokon natjerao druge proizvođače da se uhvate fokkin softvera,iskoristivosti itd. da napokon moderniziraju ili se bar potrude modernizirat.